Huisregels Festival

Om alles in goede banen te leiden, heeft het Billys Day out - Festival een aantal regels opgesteld die nageleefd dienen te worden. Het gaat om algemene huisregels.

Kaartjes mogen niet worden doorverkocht. Gekochte kaartjes zijn strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Kaartjes dienen te worden omgewisseld voor een stempel alvorens het festivalterrein te betreden. Het is dus niet mogelijk om op een dagkaart op vrijdag, zaterdag en zondag meerdere personen binnen te laten. Stempels dienen gedurende het gehele bezoek aan Billys Day out - Festival aan de hand o.i.d. te worden gedragen. Op het festivalterrein kan door security gevraagd worden de stempel te tonen.

Bij constatering van onrechtmatigheden (zoals valse kaartjes, fraude met stempels, poging binnen te dringen zonder gebruik te maken van de toegangspoort) wordt de toegang ontzegd en aangifte gedaan bij de politie. Problemen of vragen over je stempel? Op het terrein: meld je bij het personeel bij de ingang. Buiten het terrein: meld je bij de kassa. Het festivalterrein wordt schoongehouden en gecontroleerd door personen met herkenbaar Billys Day out - T-shirt.

Het is verboden de volgende zaken op het festivalterrein mee te nemen: Etenswaren, glaswerk, plastic flessen, blik, drugs, vuurwerk, (vuur)wapens, gevaarlijke voorwerpen en professionele foto-, film- en andere opnameapparatuur. Onder professionele foto-apparatuur wordt verstaan: Camera's met verwisselbare lenzen. Digitale camera's, alsmede telefoons met camera mogen mee het festivalterrein op. Niet mee mag een (digitale) videocamera/camcorder en andere (geluids)opname-apparatuur. Het is niet toegestaan (huis)dieren mee te nemen.

Gekochte kaartjes kunnen niet worden teruggenomen. Bij hoge uitzondering is restitutie mogelijk, beslissing ligt bij de organisatie van het evenement. Het programma is onder voorbehoud. Bij het niet door gaan van een of meer acts kunnen kaarten niet worden geretourneerd. Getracht zal worden een vervangend programma aan te bieden.

Aan bezoekers onder de 16 jaar wordt geen alcohol verstrekt. Bij twijfel kan om een legitimatiebewijs worden gevraagd. Kinderen moeten onder begeleiding van minimaal 1 volwassene het festival bezoeken.

Binnen het Festival terrein mag niet gerookt worden. Neem acht voor de omgeving, Landgoed Beukenrode is een prachtige locatie en dit willen we ook zo houden, houd het daarom netjes en schoon!

Bezoekers zijn verplicht zich te houden aan voorschriften en/of aanwijzingen van het (beveiligings-) personeel. Het betreden van het festivalterrein en het bijwonen van de voorstellingen en workshops zijn geheel voor eigen risico.

Op het Billys Day out - Festival kunnen foto's of opnamen gemaakt worden ten behoeve van reportages, website, promotiedoeleinden e.d. Door het kopen van een kaartje en het betreden van het festivalterrein geeft de bezoeker toestemming aan de organisatie deze opnames voor promotionele doeleinden te gebruiken.

Het is niet toegestaan om op of in de nabijheid van het festivalterrein flyers te verspreiden of posters op te hangen zonder overleg met de organisatie.

Stichting Billys Playground/ het Billys Day out - Festival is op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige schade ontstaan aan bezoekers en/of goederen van bezoekers. Bij vragen of onduidelijkheden kun je ons mailen: carl@billysplayground.com of koen@billysplayground.com

Nieuws Festival

BDO ondersteunt Madeliefjes Homeride

Jaarlijks maken de Ronald McDonaldhuizen 64.000 overnachtingen mogelijk. De opbrengst van de HomeRide komt volledig ten goede aan het Ronald McDonald Kinderfonds en de huizen in het bijzonder.

Madeliefjes Homeride
 

Vrijwilligers gezocht

Billys Day out kan niet zonder de inzet van tientallen enthousiaste vrijwilligers. We zoeken medewerkers: bouwers, stagehands, publieksbegeleiding, artiesten / workshopassistentie, zoals bij de interactieve activiteiten op het festivalterrein, hutten bouwen, skippyballen race. We bieden je: "3 heerlijke dagen op de Utrechtse Heuvelrug" Heel veel gezelligheid met kinderen, kunstenaars, artiesten en elkaar.
Meld je hier aan o.v.v. 'aanmelding vrijwilliger'