Billys Day out - Festival

Billys Day Out, een familiefestival voor kinderen en ouders dat deze zomer plaats vindt op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 juli 2013 in Doorn op het Landgoed Beukenrode. Billys Day out wordt een rondreizend festival met een aantal vaste standplaatsen in Nederland. Dit festival wordt zowel binnen als buiten georganiseerd mits we een mooie locatie hebben gevonden.

Kom mama's en papa's voor jullie is er ook vanalles te doen! Samen met je kinderen of juist zelf even genieten en relaxen.

Papa's kunnen samen met de kinderen sporten en andere stoere outdoor activiteiten verrichten, mama's kunnen lekker shoppen, en / of workshops volgen. Of gewoon lekker in de lounge zitten en met je vriendinnen kletsen. Muziek luisteren een hapje eten of lekker picknicken en nog veel meer...
Het kan allemaal op dit festival.

Ingredienten van dit Festival: Eten & drinken, Loungen & relaxen, modeshow, Live muziek, Dj, dans optredens, talentenshow, workshops, theater, picknick, speelweide, beeldende kunst, design, kleding, gadgets, speelgoed, diverse diensten voor kinderen, diverse outdoor activiteiten buiten en binnen het festivalterrein.

Nieuws Festival

BDO ondersteunt Madeliefjes Homeride

Jaarlijks maken de Ronald McDonaldhuizen 64.000 overnachtingen mogelijk. De opbrengst van de HomeRide komt volledig ten goede aan het Ronald McDonald Kinderfonds en de huizen in het bijzonder.

Madeliefjes Homeride
 

Deelnemer Au pair Interactive

Au Pair Interactive is een Nederlandse organisatie die flexibele kinderopvang op maat verzorgt in het kader van een Cultureel Uitwisselingsprogramma. Wereldwijd matcht Au Pair Interactive families met au pairs

Au pair Interactive
 

Studio Marie - grafisch ontwerp & uitgever

Studio marie ontwerpt: huisstijlen, affiches, jaarverslagen, boeken, flyers, brochures, periodieken, folders, uitnodigingen, kaarten etc. Sinds de zomer van 2012 is Studio Marie ook uitgever. De eerste uitgave is een boek voor kinderen van 3-6 jaar en heet 'Boet en de rode knop'.

Studio Marie
 

Vrijwilligers gezocht

Billys Day out kan niet zonder de inzet van tientallen enthousiaste vrijwilligers. We zoeken medewerkers: bouwers, stagehands, publieksbegeleiding, artiesten / workshopassistentie, zoals bij de interactieve activiteiten op het festivalterrein, hutten bouwen, skippyballen race. We bieden je: "3 heerlijke dagen op de Utrechtse Heuvelrug" Heel veel gezelligheid met kinderen, kunstenaars, artiesten en elkaar.
Meld je hier aan o.v.v. 'aanmelding vrijwilliger'