Billys Day out - Festival - Deelnemers

Er doen steeds meer bedrijven, ontwerpers, kunstenaars,theatermakers, winkeliers e.d. met ons mee. Via deze site, op Facebook en Twitter zullen we bekend maken wie er mee doet, welke workshops, activiteiten en entertainment op het festival aanwezig zal zijn.

Houd deze website dus in de gaten voor het actuele nieuws!

Alle deelnemers

 

Tasty Buns

Tasty Buns! zal haar andere kant laten zien en aanwezig zijn bij Billys Day Out Festival op 26, 27 en 28 juli om een heerlijke VERKOELING voor iedereen te verzorgen met haar assortiment van IJSJES, SLUSH PUPPY en ICED CAPPUCINO.
Tasty Buns

 

Naar hartenlust

Naar hartenlust verzorgt creatieve workshops voor ouder en kind. Van kralen, schilderen, schrijven tot hergebruik van materialen. Het is ook mogelijk om een workshop op maat samen te stellen. Op de drie dagen van het Billys Day Out festival verzorgen we een workshop waarbij we laten zien wat je met behanglijm en afvalproducten als glas, blik en krantenpapier kunt realiseren.

 

Planet Happy

Skippyballen geregeld door Planet Happy! Helaas kan Speelgoedwinkel Planet Happy niet meedoen met het Billys Day out - Festival, maar zij geloven erg in het Billys Day out concept! Door enthousiasme en wederzijdse klik hebben zij de Skippyballen geregeld voor de Skippyballen race tijdens het Billys Day out - Festival, bedankt Mark!

Tevens zijn kaartjes te koop via de Planet Happy speelgoedwinkel te Driebergen!
Planet Happy

 

Heuvelrug Wijnen

Heuvelrug Wijnimport is een jong importbedrijf met een opmerkelijke staat van dienst. Het weet diverse sterren- en toprestaurants aan zich te binden met een aanbod van opvallende duurzame, biologische en biodynamische Europese wijnen. Drijvende kracht achter Heuvelrug Wijnen is vinoloog Dik Vlug uit Driebergen. Dik wordt blij als hij mensen optimaal kan leren genieten van kwaliteitswijn, geleverd tegen een betaalbare prijs. Na jaren ervaring in de gastronomie is deze webwinkel is daarvan het resultaat. Het aanbod van Heuvelrug Wijnen bestaat vooral uit wijnen van kleine domeinen met goede -onbekende- wijnen. De beste wijnen importeert Heuvelrug Wijnen zelf, bijvoorbeeld de Champagne van Ruffin uit Etoges. Voor andere wijnen geldt dat Dik het domein van herkomst persoonlijk kent. Hij weet wat hij verkoopt, waar het vandaan komt en waarom de wijn waardering verdient. Vragen over een van de wijnen? Geinteresseerd in de mogelijkheid om wijnen op maat te leveren? Neem gerust contact op.
Heuvelrug Wijnen

 

Gielens Hout Design

De lounge wordt ingericht door Gielens Hout Design. Twan Gielens maakt meubels, keukens en complete interieurs van elke houtsoort die je maar kunt bedenken. Bijvoorbeeld eikenhout, notenhout, wengé en mahonie. Zowel voor binnen als voor buiten, want hij maakt ook veranda's en speelhuizen voor kinderen. Alles geheel op maat, perfect afgewerkt en voorzien van een vleugje passie!
Gielens Hout Design

 

Casa Kubaa - een speelhuis en designmeubel in 1!

Casa Kubaa is een multifunctioneel speelobject dat kinderen van drie tot twaalf jaar aanzet tot bouwen, klimmen, fantaseren, leren en (samen) spelen. Dit kinderspeelhuis bestaat uit twaalf lichtgewicht blokken.Casa Kubaa is tegelijkertijd een meubelstuk, designobject en educatief speelgoed.
Casa Kubaa

 

Fun for you - FUN=

De eerste FUN=® lijn bestaat uit 11 unieke producten waarmee je meteen aan de slag kunt, in een middagje maak je al iets moois! Ontwerp en maak zelf de leukste kettinkjes, broches, armbandjes, haarspelden, sleutelhanger en haarelastiekjes. Ook een dagboekje en fotolijstjes kun je versieren.
Fun for you - FUN=

 

Manuel Monnich

Manuel Monnich is een expert in het neerzetten van unieke entertainment. Na jarenlang ervaring met onder andere Joop van den Ende weet hij precies hoe hij mensen moet raken. Musicals, theatershows, muziek spektakels of zelfs ridder shows, niets is hem vreemd. Manuel zal op Billys Day Out een spannende interactieve ridder act verzorgen!
Manuel Monnich

 
 

DJ Kenflow

DJ Kenflow is een zeer succesvolle producer en DJ met zijn eigen label Kenflowmusic. Hij is ook vader van 2 jonge dochters en weet dus precies de goede mix te vinden tussen wat kinderen en ouders willen luisteren. Familie is zeer belangrijk voor deze muzikale duizendpoot, vandaar dat wij heel trots zijn dat hij de muziek verzorgt voor de disco voor Billys day Out.
DJ Kenflow

 

De Knappe Kikker

Wij zijn een webshop met het breedste en hipste assortiment natuurlijke verzorgingsproducten voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Bij ons vind je alle natuurlijke producten die je je maar wenst voor de verzorging van je baby of kind. Van shampoo tot zonnebrand en van handzeep tot massage-olie. Al onze producten voldoen aan minimaal twee van de volgende criteria: gerecycled of recyclebaar, natuurlijk, organic, hip&fun. Onze natuurlijke producten maken van jouw kind, een prins of prinses!
De Knappe Kikker

 

De schortenprinses

Voor jongens en meisjes hebben we de leukste schortjes in vele kleuren en printjes. Alles wordt leuker met een vrolijk schort, koekjes bakkes, helpen met eten koken, schilderen, knutselen, kleuren of met de speelgoed keuken spelen. Laat voor een uniek kadootje de naam van het kind op het schort zetten!
De schortenprinses

 

Boekhandel Jacques Baas

Wij verkopen boeken, maar wij lezen vooral ook graag boeken. Al onze medewerkers zijn fervente lezers. En hebben wij iets moois gelezen, dan delen wij die kennis graag met u. U vindt onze website tips voor volwassenen (literatuur, spanning, non-fictie), young adults (15-25 jaar) en kind/jeugd. Ook maken wij ieder jaar onze lijstjes met de mooiste boeken van het afgelopen jaar.
Boekhandel Jacques Baas

 

Bike Totaal - Van Velzen Fietsen

Ook Van Velzen Fietsen is erbij op het Billys Day out - Festival! Ook met fietsen voor de kids en de ouders... Het team van Van Velzen Fietsen! Eigenaar Jos van den Berg, en medewerkers Ben van der Meyden, Tom Vermeulen en Ruben Hoogenraad zijn de mensen die u helpen bij de keuze van een nieuwe fiets en houden u mobiel.
Van Velzen Fietsen

 

Professor Loep

Professor Loep biedt Educatie en Vermaak voor groot en klein! Voor kinderen in de basisschoolleeftijd, maar ook de volwassene ( het grote kind) die zich weer even kind wil voelen. Professor Loep gelooft dat iedereen een kind is dat wil beleven...

Professor Loep
 

Sweats & tees 4 kidz

Nooit meer zoeken naar die leuke, hippe, stoere, coole en liever T-shirts en sweaters voor kinderen! Wij hebben echt ongelofelijk ons best gedaan om een mooie collectie samen te stellen. Hip, maar niet te wild en altijd helemaal van nu, dat is ons aanbod T-shirts en sweaters voor jongens en meisjes.

Sweats & tees 4 kidz
 

Sajet Specials reizen in UW stijl, iedere reis wordt volgens Uw wensen op maat gemaakt

Wordt u er regelmatig ook tureluurs van? Het zoeken op internet, uren surfen voor het vinden van die ultieme vakantiewoning, die goede en betaalbare vlucht of uw geheel verzorgde droomreis? Sajet Specials is gespecialiseerd in het op maat samenstellen van uw reis.

Sajet Specials
 

Esta Casa Webshop

Graag vertel ik je meer over mijn wanddecoraties & muurdecoraties, je vind bij elke wand,- en muurdecoratie ook een verhaal over hoe het tot stand is gekomen, hoe ik geinspireerd werd door het dagelijkse leven om deze muurdecoratie te gaan maken en interieur en styling's advies.

Esta Casa Webshop
 

Pink Carrot

De lekkerste taarten zonder schuldgevoel of energiedip. Wij maken ze. Zonder een korrel witte suiker, maar met de allerbeste biologische ingrediënten. Zonder kunstmatige toevoegingen. Puur natuur, dus lekkerder!

Pink Carrot
 

Au pair Interactive

Au Pair Interactive is een Nederlandse organisatie die flexibele kinderopvang op maat verzorgt in het kader van een Cultureel Uitwisselingsprogramma. Wereldwijd matcht Au Pair Interactive families met au pairs

Au pair Interactive
 

Torenhoog - muziek

Torenhoog is in 2004 begonnen als antwoord op de vraag naar goede muziek voor kinderen. Kinderen van alle leeftijden welteverstaan. Er van overtuigd dat het muzikale aanbod voor kinderen onnodig infantiel was en is, wilde Torenhoog laten zien dat kinderen niet voor de gek gehouden kunnen worden.

Torenhoog
 

Studio Marie - grafisch ontwerp & uitgeverij

Nadat Marije Koopmans voorgelezen heeft uit "Boet en de rode knop", mogen kinderen hun eigen dromen en avonturen verbeelden op papier. Ondertussen kunnen kinderen vertellen over de avonturen die ze graag zouden willen beleven.

Studio Marie
 

Schoonheidssalon Anabel Face & Body

De schoonheidsspecialist van de Utrechtse Heuvelrug. Op de Woestduinlaan 41 te Doorn vindt u het mooie schoonheidsinstituut ANABEL FACE & BODY. Een combinatie van innovatieve cosmetica en een ervaren specialiste, Anabel Alvarez, maken een behandeling hier tot een ware belevenis.

Schoonheidssalon Face & Body
 

Ed Mol Fotografie - Pxeled

Fotograaf Ed zal op het festival met zijn green screen photo- shop kinderen fotograferen. Kinderen worden voor een vooral uit de filmindustrie bekend green screen geplaatst, waarbij de kinderen uit meerdere achtergronden kunnen kiezen waarop ze worden afgebeeld. Komische taferelen zullen het worden...

Pxeled
 

Monique Negenman

Monique Negenman is sinds een aantal jaren actief bezig met schilderen. “Creëren” iets maken wat nog niet bestaat. Het witte doek laten leven met een portret, stilleven, model... Mijn eigen gevoel verwoorden in een schilderij. Sinds augustus 2009 ben ik officieel gestart met mijn eigen bedrijf MO's Art.

MO's Art
 

Acting Out

ACTING-OUT ligt centraal in Nederland, midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug met veel ruimte voor buitenactiviteiten en binnenactiviteiten.

Acting Out
 

Wil je ook deelnemer worden?

Het Billys Day out - Festival wordt een rondreizend festival met een aantal vaste standplaatsen, Doorn is er 1 van. Doe mee en wellicht kun je met ons meereizen! Het worden 3 heerlijke dagen op de Utrechtse Heuvelrug. Heel veel gezelligheid met kinderen, kunstenaars, artiesten, winkelen en elkaar.
Je kunt je nog aanmelden tot en met 20 juli... Meld je hier aan o.v.v. 'aanmelding deelnemer'

 

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden Standhouders