Sfeerimpressie voorgaande evenementen

Speerpunten Billy's Day out:
Als ouder, bedrijf of gemeente is het belangrijk dat een familie-evenement alle deelnemers van het gezin uitdaagt, zowel lichamelijk als mentaal, en verrast. Billy's Playground ontwikkelt haar familieconcepten rondom de volgende speerpunten:

1. Educatie
Ondanks dat gamen hoog op de lijst van dagelijkse bezigheden staat blijft Billy's Playground vasthouden aan juist die bezigheden die het kind educatief uitdagen. Dit betekent niet dat computers daar geen onderdeel van uit kunnen maken. Maar dit zal altijd op een educatieve onderbouwde manier gebeuren. Denk aan voorlezen, cijfers en letters maar ook hoe bak ik een pannenkoek?
2. Sport en spel
Er is niks zo leuk als kinderen fysiek of mentaal aan het werk te zien. Weg met de TV- of Gameverslaving! Gooi en bal in een groep kinderen en ze komen meteen in beweging. Geef ze een berg mega-blokken en ze bouwen een huis, snelweg of tunnel.
3. Cultuur
Dans, muziek of theater en dan vooral zelf meedoen. Ridderspelen en dansacts waarbij de kinderen lekker uit hun dak kunnen gaan.
4. Stimulering locale economie
Voor elk evenement wordt gezocht naar locale ondernemers die zich willen verbinden aan het Billy's Playground concept. Dit kan zijn in de vorm van een workshop, voorstelling of productsampling. Voor enkele concepten is het ook mogelijk om een stand te huren.

Billys Day out - Festival te Doorn juli 2013

Billys Day Out, een familiefestival voor kinderen en ouders dat deze zomer plaats vond op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 juli 2013 in Doorn op het Landgoed Beukenrode.

Billys Day out - Festival Doorn juli 2013

Schalkwijk aan Zee Festival te Haarlem augustus 2013

Op zondag 25 augustus 2013 deed Billys Day out mee met het Schalkwijk a/z Festival te Haarlem. Met een 15 - 20 vierkante meter hebben we het kinderplein aldaar ingericht. De ingredienten van het kinderplein waren: speeltuin (Casa Kubaa mega speelblokken en Elandkop Speelhut, diverse workshops, riddershow, Livemuziek, lounge. Voor een impressie van dit Festival bekijk het foto-overzicht op Facebook.

Schalkwijk aan Zee - Festival Haarlem augustus 2013

Billys Day out Fotogalerij